V tomhle relaxuje stylista Filip Vaněk! Nezbývá, než závidět!

 Life & Style 
17. listopadu 2016 16:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Postele Fendi Casa jsou prostě jedinečné a doslova vybízejí k relaxacii! Nobois.cz
Luxusní krásné, kavlitní a přitom nadčasové věci, to miluje stylista hvězd Filip Vaněk. Jak sám říká - hodně pracuje, a proto svůj volný čas chce trávit tam, kde je mu dobře, kde se mu to líbí, a kde na něj dýchne skvělá atmosféra!

Filipu Vaňkovi ovšem nezbývá než závidět, protože relaxovat může v prostředí, které má styl. I proto navázal spolupráci s Nobis Studiem a spojil se s novou kolekcí značky Fendi Casa!

"Módní styly se mění každou sezónu, ale nábytek Fendi je nadčasový a díky jeho zpracování a elegantnosti dodá nteriéru styl na dlouhou dobu. Je důležité mít doma kvalitní prostor pro odpočinek po náročném dni a k tomu je zapotřebí  třeba kvalitní postel s čistým designem, kde můžete relaxovat. Postele Fendi Casa dodají Vaší ložnici jedinečnou atmosféru, díky preciznímu zpracování a unikátním materiálům i luxusní styl. Já to prostě miluju," svěřil se VIPstory.cz Vaněk.

A proč si stylista Leoše Mareše, Simony Krainové a řady dalších významných osobností tolik zamiloval tento styl a značku Fendi Casa? "Je to vnitřní projekt, který předpokládá nové životní koncepty, silně se vyznačující vysokou esteticitou a atmosférou utvářející harmonické splynutí designu a módy. A navíc, nyní už nebudete Fendi pouze nosit, ale můžete v něm i bydlet. Zkrátka je to výzva. A já výzvy miluju," dodal stylista Vaněk

 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47