Tenhle člověk vyhraje Tvoje tvář má známý hlas, myslí si Marta Jandová!

 Celebrity 
14. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Marta Jandová má favorita v TTZH! Nova
Marta Jandová má jasno v tom, kdo vyhraje druhý ročník šou Tvoje tvář má známý hlas, který je tolik sledován. Podle jejího názoru to bude český šoubyznysový fešák, který na to rozhodně má! Dokonce včera kdekoho rozplakal!

Zatímo předchozí a první šou vyhrála žena, právě Marta Jandová, teď by to měl být muž. A podle ní to bude buď David Gránský, zpěvák a herec, na kterého letí davy fanynenk, nebo Jan Cina. Možná ale spíš Cina, který už v neděli dokázal, že je jedinečný. 

„Bylo mi trapně, že jsem vyhrála. Nemyslím si, že jsem byla nejlepší. Navíc se mi Meet Loaf a ta písnička vůbec nelíbí, takže jsem do toho nedala všechno. Kolikrát jsem si říkala, že tahle hvězda mi jde super a nakonec dostala nízké známky. A naopak,“ svěřila se Blesku Marta Jandová.

Od začátku druhé série má Marta prý favorita a téměř s jistotou prý ví, že vvyhraje. Dobrý je sice David Gránský, ale velký potenciál vidí zpěvačka v dalším účastníkovi.

„Pro mě je obrovský talent Honza Cina. Od začátku jde do každého vystoupení naplno. Vždy si o té postavě všechno zjistí, aby to bylo co nejpřesnější. Nechápu, že ještě nikdy nevyhrál, ale třeba ho to čeká teď v posledním kole. Moc bych si přála, aby právě Honza vyhrál,“ dodala Jandová. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008