Anna K. dostala padáka!

 Celebrity 
13. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Anna K. dostala padáka! archiv Anny K.
Zpěvačka Anna K. dostala padáka! Ne snad od vydavatele, nebo z nějaké akce, ale v soutěži StarDance prostě skončila. Ona i její taneční partner Marek Hrstka. Osudné se jim staly filmové melodie!

Šesté kolo StarDance prostě Anně K. a Hrstkovi nepřálo. Když soutěžícípředvedli choreografii na hudbu z filmu Město andělů, dostali nejméně bodů. Museli z kola StarDancu ven!

Jsem šťastná, že jsem zvládla to, co jsem měla. Musím říct ze mi už slábnou síly. Tohle a první kolo byly pro mě nejtěžší. Je mi to líto hlavně kvůli Márovi. Měl takový sen, že si třeba zatančíme paso doble. Snad někdy někde. Chci mu poděkovat, že mě naučil za krátkou dobu hodně věcí. Také vnímat se víc jako žena. Vždy jsem byla spíš takový klučičí typ, a teď tu stojím v minisukni a třásních. Děkujeme týmu i kámošům,“ řekla po vyřazení zpěvačka Anna K.

„Musím vyzdvihnout Aničky talent a disciplínu chtít se něco naučit. Byla můj nejlepší žák,“ dodal zlomeným hlasem partner Marek Hrstka.

Kromě novinky scénického tance se páry utkaly také v souboji, během něhož tančily salsu. Vítězné skupině, v níž byli Roman Zach, Jana Plodková a Ondřej Bank, to vyneslo další body od poroty.

Během šestého kola udělili porotci dokonce plný počet bodů až dvěma párům. Ondřej Bank a Eva Krejčířová, kteří tančili na hudbu ze seriálu Hra o trůny, i Zdeněk Piškulaa Veronika Lálová a jejich Romeo a Julie dostali 40 bodů.

„Svoboda Ondrovi sluší,“ podotkl porotce Radek Balaš, když udělil lyžaři jeho vůbec první desítku v soutěži. „Jednoznačně nejlepší tanec,“ prohlásil i porotce Jan Révai na adresu  Zdeňka Piškuly. 

A kdo vypadne příště? Anebo, spíš - kdo zvítězí? Že by právě Piškula byl dopředu jasný vítěz? 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47