Miss ČR pustili z blázince. Vážně na tom byla tak špatně, nebo jde o pokus o promo?

 Celebrity 
13. listopadu 2016 03:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zuzana Jandová je už z Bohnic zpět doma!  archiv
Vážně na tom byla bývalá Miss ČR 2008 Zuzana Jandová psychicky tak špatně, nebo šlo hlavně o pokus o dobré promo? Modelku propustili po měsíci z bohnické léčebny. A upřímně tak špatně, jak se říkalo, tedy rozhodně nevypadá.

Sama Jandová zprávu o tom, že jde domů, oznámila na sociální síti. "Tak sbohem a děkuji," napsala ke snímku, na němž drží propouštěcí zprávu a stojí před bohnickou Psychiatrickou klinikou v Praze. 

Spekulovalo se, že ji do léčebny dostaly problémy v osobním životě, zejména nedostatek financí. Údajně se pokusila sáhnout si na život. Přitom to není tak dávno, kdy sdělovala světu, že se má ráda a konečně se naučila vážit si sama sebe. 

"Připadá mi to, jako že měla sice problémy, ale nafouknulo se to uměle, a že se snažila udělat si na tom "píárko". Psychicky nemocní lidé vypadají opravdu jinak. Nicméně nechci soudit, ale mám pocit, že víc než o skutečný stav jde o snahu se zviditelnit. Ale takhle moc práce nedostane, když se rozkřiklo, že na tom psychicky není nejlépe," míní znalkyně fashion světa, která Jandovou roky zná, 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008