Čágo, bélo, Pergnerka se vrací do televize!

 Celebrity 
11. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tereza Pergnerová se opět vrací do televize! archiv
Několikrát jasně říkala, že do médií se nevrátí, že nechce být na očích. Nakonec se moderátorka Tereza Pergnerová vrací na obrazovky. A rovnou do pořadu, který ji bude zřejmě hodně sedět.

Tereza Pergnerová, která kromě drogových eskapád proslula hlavně hláškou Čágo, bélo, šílenci v pořadu Eso, bude moderovat pořad Akce nový domov. Už v prosinci v něm bude měnit osud lidí, kteří se ocitli v nouzi.

Právě nový domov dá rodinám příležitost hodit starosti o bydlení za hlavu a vstoupit do nové životní etapy. Tereza nabídku hodně dlouho zvažovala, nakonec přijala.

„Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději,“ řekla Pergnerová, která má s moderováním bohaté zkušenosti a mnohokrát se osvědčila, třeba u reality show VyVolení.

Kromě dobrého pocitu a hlavního vysílacího času, si Tereza vydělá i pěkných pár desítek tisíc měsíčně. A ty se rozhodně hodí. Poté, co jako mladá vydělávala miliony, musela nakonec žít ve skromných poměrech. Teď je, jak říká, dospělá, svědomitá a šťastná, že bude mít zase práci, která ji baví…

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod