Kam se hrabe Havlová! Tohle je ultra sexy první dáma! A ty žhavé fotky!

 Celebrity 
11. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Melania Trump byla velmi žádanou modelkou a fotila i poměrně odvážné snímky! archiv
Dagmar Havlová byla prý svého času asi jednou z nejkrásnějších prvních dam Evropy i světa. Jenže kam se hrabe na novou “paní prezidentovou“ USA! Melania Trump (46) se díky zvolení Donalda Trumpa stane nejsledovanější ženou světa! A hlavně je neokoukaná!

Melania rozená Knauss je třetí manželkou Donalda Trumpa (70) a díky svým půvabům ozdobou Bílého domu. Rodačka ze Slovinské Sevnice vyrostla ve skromných poměrech, v paneláku. Maminka byla módní návrhářka, otec prodával auta. Ve svých šestnácti odcestovala do světa a dala se na dráhu modelky. Předváděl v Miláně, Paříži a nakonc se dostala i do USA.

Pak navrhovala šperky, hodinky a věnovala se i dalšímu byznysu. V roce 1998 se na jednom z večírku poznala s Donaldem Trumpem, přeskočila jiskra a díky tomu se dnes dostává až do Bílého domu.

Melania má s Donaldem Trumpem desetiletého syna Barrona. Nejvíce však o sobě dala  slyšet v létě na sjezdu republikánů, kde měla projev, jenž až podezřele připomínal projev první “dosluhující“ první dámy Michelle Obamy z roku 2008.

Teď však bude velmi dobře reprezentovat nejmocnějšího muže světa, který se v lednu ujme svého úřadu jako 45. prezident Spojených států Amerických!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47