Neuvěřitelné! Kde se to v té Vondráčkové vůbec bere?

 Celebrity 
10. listopadu 2016 02:30 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková má energie jako málokdo. Kde se to v ní bere? P. Mráček
Neuvěřitelné a nepochopitelné! Kde se to v ní vůbec bere. Nezbývá, než se ptát nad tím, kde bere Lucie Vondráčková tolik energie. Maminka od dvou dětí, která většinu času tráví s manželem v Kanadě a během dvou týdnů představuje nový klip?

Naposledny byla skoro dva týdny domav Česku a za tu dobu natočila klip, udělala rozhovory, fotky, podílela se na dalším zajímavém projektu, který je zatím skoro "tajný"! Nicméně kde se v ní bere tolik elánu? 

Původně na písničku Solnej sloup, natočila pod režijní taktovkou Vítka Pokorného videoklip. Písnička pochází z autorské dílny kytaristy skupiny Wet, Wet, Wet - Graeme Duffyho a text napsala Hana Sorrosová. Zajímavostí je, že druhý hlas zpívá zpěvák, Petr Bende. 

Lucie Vondráčková ale nezpomalila, ba naopak. Premiéru má teď další nový klip na píseň z platinového alba Oheň s názvem Mít Tebe blízko. Je snad jedinou českou zpěvačkou, která vydala za pár týdnů dva klipy. 

„Po pohádkové atmosféře chci divákům představit atmosféru našich koncertů a písničku Mít Tebe blízko. Točili jsme na každé z našich 15-ti Kousek štěstí zastávek. Možná se v něm i najdete, pokud jsem si Vás vytáhla na jeviště," prozradila k novému klipu Vondráčková.

Společně s Jolanou Voldánovou a komickým triem 3v1 připravila i velkou Vánoční kampaň pro Konto Bariéry, která je realizována ve spolupráci s Galerií Myslbek. Lucie se podílela na designu svého Vánočního balicího papíru, kde výtěžek z jeho prodeje poputuje na Konto Bariéry.

Přiletí zpěvačka opět za dva týdny na předávání cen Český slavík Mattoni 2016? To zatím není jasné! Nicméně i letos má velkou šanci vyhrát nejen stříbrnou příčku, ale klidně by si mohla sáhnout na zlatou a porazit svou jmenovkyni - Lucii Bílou.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod