Vášáryová asi už vážně zešílela! Radši měla zůstat u herectví

 Celebrity 
07. listopadu 2016 04:52 / redakce
  6
📷
1 fotografie v galerii
Magda Vášáryová měla raději zůstat u herectví, alespoň by neštvala tolik lidí! Archiv ČT
Bývala poměrně hodně dobrá herečka, ale jako politička je spíš na odvod do Bohnic. Myslí si to nejen statisíce slovenských občanů, ale statisíce diváků, kteří měli Magu Vášáryovou rádi. Ti nyní tvrdí, že asi už vážně zešílela!

Neustálé “hemzy“ a “kecy“, jak to samy nazývají ohledně uprchlíků, lidi štvou. Vášáryová je podobná jako Angela Merkelová a v podstatě si neuvědomuje, co šílená vlna utečenců s Evropou udělala a ještě udělá.

Současná poslankyně Národní rady na Slovensku nyní opět ostře odsoudila postoj středoevropských politiků k uprchlické krizi. Více než ochota pomoci vítězí podle bývalé diplomatky a známé herečky kolaborace a strach. „Za jakoukoliv funkci ochotni vzdát se čehokoliv,“ prohlásila Vášáryová.

„Kdyby u italských břehů přistálo 600 psů, lidé by je okamžitě chtěli zachránit, uprchlíci je tolik nezajímají, zpronevěřili jsme se křesťanským hodnotám,” pronesla Vášáryová n na konferenci o uprchlících v Knihovně Václava Havla a později také pokračovala v podobném duchu: ,,Kdybychom si měli rozdělit tisíc psů, lidé by se okamžitě angažovali, všichni by byli nadšení a pejsky by si fotili. Mám emailovou stránku zahlcenou 250 prosbami, abych v úterý hlasovala pro Zákon o psech, ale nikdy jsem nedostala 250 emailů, abychom zachránili 60 tisíc syrských dětí, které putovaly Evropou,“ podotkla Vášáryová.

„Plácá dohromady hrušky s jablky. Ona je vážně blázen. Normální blázen,“ rozčílil se jeden z hereckých kolegů Vášáryové. „Co to mele o psech. S tím rozdílem, že psi nikoho neohrožují, neubližují bezdůvodně, a naopak jsou věrnými přáteli člověka. Kdežto tisíce uprchlíků čeká jen na to, aby měli výhody, ale nic nemuseli. Přijdou na cizí území a ještě se chovají, jako by jim to tam patřilo. Kdy se ta Magda už probudí z toho fanatismu…?,“ ptá se jeden z herců.

Podle Vášáryové jde řadě lidí jen o jediné, a to „chránit si jen svoji kůži a vykašlat se na ostatní“. „To bude mít těžké následky, tak jako islamizace. Radikální islám bude mít velké následky pro islámské náboženství, tak tyhle naše postoje budou mít pro naše takzvané křesťanství těžké následky,“ mínila slovenská poslankyně. Tím ale naštvala statisíce lidí.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod