Britskou královnu asi klepne pepka! Vnuk Harry si prý nabalil holku z "péčka"!

 Celebrity 
05. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Harry je do své Meghan zamilovaný až o uši, ale co ona? archiv
Princ Harry (32) je zamilovaný až po uši. A protože je prý hodně sexuálně náruživý, této radosti si v posledních týdnech užívá až několikrát denně. Kdo je ale jeho nový objev? Meghan Markleová (32) má ale se sexem prý dost bohaté zkušenosti! Královnu Alžbětu II. z toho taky může trefit!

Podobně, jako Veronika Kopřivová od Jaromíra Jágra tančila u tyče, tak i Meghan měla tančit v klubu a pak točit videa, která vyhledávají tisíce lidí na internetu!

Její role ve filmu Kravaťáci se nelíbila jen kvůli dramatické kvalitě, ale i kvůli  lascivním scénám, které točila. Její striptýz na internetu shlédlo přes 40 tisíc lidí a další přibývají.

Sama sestra Meghan, Samantha tvrdí, že její sourozenkyně je hodně povrchní, a že by si na ni měl Harry dávat veliký pozor. "Je narcistická a přehnaně ambiciózní. Vždycky chtěla být princeznou a toužila po Harrym, protože má slabost pro zrzky," řekla deníku The Sun sestra teď už profláknuté sexy kočky, která momentálně spí s princem. „Myslím, že královská rodina bude její povahou zklamaná," míní Samantha.

Jenže Harry nevidí, neslyší a je zamilovaný, zatímco Meghan dělá dobře, že plní titulní stránky médií a internetu. A co se o ní píše a ví ohledně její erotické kariéry, prý moc neřeší! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve