Gott má veliký strach! Víme z čeho!

 Celebrity 
04. listopadu 2016 03:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gott se rozhodl prodat nedodělanou chalupu, ale teď má další obavy! Profimedia
Karel Gott je vážně zvláštní! Nejprve se rozhodl postavit si luxusní roubenku v malé obci Doubice na Děčínsku. Když zjistil, že je to totální magnet pro turisty, řekl, že objekt i s pozemky prodá. A teď má zase veliký strach... Z čeho?

Zdá se, že Gott, který se nedávno doléčil ze závažné onkologické nemoci, si dělá větší starosti, než je nutné. Už to stavět na stará kolena chalupu, je tak trochu úlet. Ale bát se toho, kdo luxusní, ovšem totálně nedodělanou poloroubenku koupí a co s ní udělá, už je trochu moc!

Zpěvák by prá nerad, aby se z domu stalo jakési muzeum a někdo na jeho jménu vydělával peníze třeba s tím, že: "Tento dům patřil slavnému a božskému Kájovi... Tady měl bydlet božský Karel..." a podobně"

Přitom by to Gottovi mohlo být vlastně jedno. Nyní hledá vhodného kupce. V oficiální realitní kanceláři zatím chalupa v Doubici za nejméně 10 milionů korun, není. Gott ji taky nechce prodávat jako běžný dům. 

Tím, že nedostavěnou chalupu prodává, přichází o sen, mít jiný prostor, než stále stejnou Bertramku. Zda si pořídí někde něco jiného a nenápadného, anebo mu došlo, že je to jen další starost. není jasné...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve