Nova si pomůže! Chystá další programovou super pecku!

 Celebrity 
04. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Policie Modrava se v dubnu vrátí na obrazovky se svou druhou sérií a teď se už chystá třetí! Archiv Nova
Tak tohle je naprostý televizní unikát! Před pár týdny režisér Jaroslav Soukup dotočil pokračování veleúspěšného seriálu Policie Modrava. A sotva se část štábu přesunula do střižny, už se chystá další pokračování!

Televize Nova, po kterou Soukup Modravu točí, projvila zájem a předběžně se dohodla, že v roce 2018 začne natáčen třetí sérii. Ta druhá, právě dokončená, by měla jít na obrazovky v dubnu příštího roku! Televie na Modravu hodně sází a bere ji jako programovou super pecku!

"Už se chystají pomalu scénáře na třetí část. Je to skvělé, protože i druhá série bude úspěšná. Už teď je to jasné z toho, co se natočilo," řekl VIPstory.cz člen štábu.

Sám Jaroslav Soukup je tím nadšen. Ač je Policie Modrava fakticky pro něj prvním televizním seriálem, zvládá ho skvěle. Diváci se mohou opět těšit na Soňu Norisovou, Filipa Tomsu, Jaroslava Satoranského. Jaroslavu Stránskou, Michala Holána, Táňu Medveckou, Janu Bouškovou a další. 

"Když to dobře půjde, za rok a čtvrt se začne točit další série. Ale vše je ve hvězdách. Soukup nastavil vysokou laťku. A i to, že nehraje na kamarádíčkování, ale jde opravdu přes castingy na všechny role, je to na výsledku vidět," dodal další člen štábu!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve