Töpferovi se rozpadá ansámbl! Další herec zdrhnul z Vinohrad!

 Celebrity 
04. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Novotný je dalším z herců, který odchází z Vinohradského divadla! archiv TV Barrandov
Tomáš Töpfer je zatím jeden z nejhorších ředitelů Divadla Na Vinohradech. Předčil i kdysi dost nenáviděného Martina Stropnického, který vyhazoval herce a někteří mu utekli. Z Vinohrad prchá teď další umělec!

Poté, co z divadla odešli Viktor Preiss a také Daniela Kolářová, a to za údajně dost dramatických okolností, odchází herec mladší generace Michal Novotný (37).

Novotný odchází po osmnáctiletém angažmí v divadle a má k tomu své důvody. "Když odešel pan Preiss a paní Kolářová, tak najednou není ke komu vzhlížet,“ řekl herec, který mimo jiné hraje v muzikálech, ale i v Ordinaci v růžové zahradě.

"Töpferovi se to rozsejpá pod rukama. Je to hlavně kvůli uměleckému šéfovi panu Deákovi. Tam je problém. Když před časem přišel za Danou Kolářovou a řekl jí: "Už pro Vás nebudu mít práci" - ona se otočila a řekla mu naproto jasně: "Ne vy pro mě, ale já pro Vás už nebudu mít práci..." Je to frajerka," dodal zdroj z divadla.

Preiss oficiálně odešel takzvaně do důchodu a chce jen hostovat v jiných divadlech. Ve skutečnosti ale odešel herecký bard kvůli neshodám a poměrům ve vedení divadla. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve