A zase nesmysly o Vondráčkové!

 Celebrity 
03. listopadu 2016 03:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manželství Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance rozhodně není v troskách! Profimdia
Někteří lidí si prostě pokoj nedají! Nejprve údajný nezájem o koncertní tour, problémy s rodinou a teď i chystaný útěk od manžela. Českem se šíří nesmysly o Lucii Vondráčkové!

Jen co se v rodině Vondráčků doladily vlastnické poměry a Lucie Vondráčková zaplatila 300 tisíc korun tetě Helene, s níž nekomunikuje, za dům ve Slatinanech, už se spekuluje o problémech 

Hlavně o tom, že Lucie s manželem Tomášem Plekancem mají krizi a zpěvačka chce od něj odejít. A proto si prý rekonstruuje dome na východě Čech. 

"Lucka se nikam z Kanady, pokud nepřeloží Tomáše jinam, rozhodně nechystá. Jsou to všechno jen kecy, nesmysly. Asi s cílem ji ztrapnit a dostat ji do úzkých. A je to od těch lid dost zoufalé. Krizi nemějí, jsou spokojení, šťastní a to je důležité," řekla VIPstory.cz známá zpěvačky a herečky.

Přitom Lucie chce jen dát dům ve Slatiňanech, kde bydlela její babička a děda, dopořádku. Vondráčková se prý na návrat do Česka zatím nechystá, a to přesto, že je tak často větší zima, než u nás.

"Už jsem si zvykla a zima, ktera je tady, je mnohdy opravdu velice mírná," dodala Lucie, která se do Česka zřejmě vypraví na Slavíky, koncem měsíce. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47