Langmajera sex baví! A teď je z toho zaděláno na další mimčo!

 Celebrity 
03. listopadu 2016 02:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lukáš Langmajer se svou rodinkou. Brzo se rozrostou o dalšího člena rodiny! Profimedia
Herce Lukáše Langmajera, mladšího bratra herce Jiřího Langmajera, sex baví. Přiznává to v TOP Star magazínu, který večer poběží na Primě. A jak se ukazuje, z lásky jeho a manželky Lucie teď vzejde další život.

K malému Mikulášovi, který vypadá jak andělíček z kostela, přibude v dubnu další miminko. Lucie Langmajerová je ve 4. měsíci těhotenství. Herec nyní řeší, zda to bude holka nebo kluk a má zřejmě jasno!

"Během prvního těhotenství manželky jsem cítil, že to bude kluk a teď podobně, nevysvětlitelným způsobem cítím, že to bude holka," svěřil se Lukáš Langmajer se svými pocity.

Možná by mohl maličko spekulovat o otcovství a někteří by mu to i takzvaně žrali, kdyby ovšem nevěděli, jak na tom Lukáš je s humorem! "Jestli bude i druhý mimčo stejný, jako je to první, tak je to skvělý. A jestli jsem já otcem, tak je to o to lepší, a jestli ne, tak to nevadí, protože Mikuláš je skvělý kluk," řekl TopStar magazínu.

Lukáš Langmajer je spokojený a šťastný. S manželkou žijí na Dobříši a je jim tam dobře. A jak prozradil, baví je spolu různé věci....

"Moje žena je nejen hezká, ale taky umí přemýšlet. Hlavně jsme se navzájem hrozně moc přitahovali, a když už přišlo na první sex, tak jsme věděli, že nás to jen tak bavit nepřestane," dodal Langmajer v reportáži pro lifestylový magazín, kterou uvidíte na Primě zítra večer.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve