Lucie Bílá to má za pár...! Co se to děje?

 Celebrity 
02. listopadu 2016 03:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá to má vážně za pár... už za pár dní na ní čeká O2 arena a hned dvakrát! MIWI
Lucie Bílá to má za pár! Už je to tak a nikdo to nezmění! Rozhodla se už dávno a teď není cesty zpět! Nikdo se však nemusí děsit, jde samozřejmě o její dva mega koncerty v O2 areně, na kterých o víkendu vystoupí!

Fifty Fifty, tak zní název koncertů v rámci letošních narozenin. "Je mi padesát a to nikdo nezmění. Ale já jdu dál. Beru to tak, že jednu půlku života jsem prošla a teď jdu do druhé," říká Lucie Bílá, která se pečlivě na sobotní a nedělní koncerty připravuje. 

"Je skoro vyprodáno, ještě pár posledních místeček zbývá, takže kdo si to chcete se mnou užít, neváhejte," láká Slavice, která bude mít na koncertech tanečníky, Petra Maláska i světlomalíře Alexe Dovise, s nímž absolvovala i dva ročníky Černobílých tour!

"Těším se jak malá holka, zároveň mám trochu strach. Ale to mám vžycky, když je přede mnou něco zásadního. A O2 zásadní je. Počkala jsem si na ní a dobře jsem udělala," říká Bílá, která předvede průřez své dosavadní tvorby a přidá i něco nového.

"Bude to více o mě, budu více zpívat, zatímco v Bratislavě na jaře to bylo více o show," dodala Bílá, za kterou se na koncerty chystá nejen její rodina, kamarádi, známí, ale i řada kolegů a kolegyň z branže... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve