Kdysi slavná hvězda Novy končí! Už nebude starostkou!

 Celebrity 
02. listopadu 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Jurinová se rozhodla z postu starostky odstoupit! archiv
Kdysi slavná hvězda televize Nova Eva Jurinová končí! Už nebude starostkou Sadské. Regionální politička se sama rozhodla rezignovat. Chce mít zřejmě klid a ne stres, který jako každá žena v podobné funkci, prožívá.

Po dvou letech starostování v Sadské na Nymbursku se rozhodla, že dál pokračovat nechce. Opozice jí často napadala za to, že do ní v radničních novinách šije. Mezi ní a druhou částí zastupitelů panovaly spory. 

„Vysvětlete mi někdo, proč ve 22 z 24 čísel jsou útoky na opozici. Některé jsou úplně mimo mísu,“ tvrdil její spolustraník Michal Žána na jednání zastupitelstva, které se uskutečnilo před pár dny.  

Jurinová se prý často otírala především o bývalou starostku Cecílii Pajkrtovou (ODS). „V Sadských novinách vedla celou dobu Jurinová politickou kampaň. Já se nad to ale povznesla. Pro práci starosty je potřeba vysoké pracovní nasazení. Nepřekvapuje mě, že končí,“ řekla pro Blesk Pajkrtová.

Sama Eva Jurinová svůj odchod komentovat moc nechce. Šlo prý o její soukromé rozhodnutí.

Na starostování má ještě dva týdny do řádného zastupitelstva, kde oficiálně oznámí, že končí. Kolegy už informovala dopisem o svém záměru.

Nekončí však jen jako regionální politička, ale i jako obyvazelka městečka. Co nevidět se chce s manželem přestěhovat do bytu v Praze. Zřejmě nechce potkávat lidi, s kterými se dvakrát nemusela a oni nemuseli ji... !

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47