Téhle české zpěvačce dávali kvůli rakovině pár měsíců života!

 Celebrity 
31. října 2016 04:52 / redakce
  1
📷
1 fotografie v galerii
Anna K. boj s rakovinou vyhrála, ale měla hodně namále! archiv
Zázraky se dějí a to i v případě, že někdo onemocní vážnou onkologickou chorobou. Nejenom Karel Gott, Karel Štědrý či Naďa Urbánková jsou toho důkazem. Ale i zpěvačka Anna K. Té dokonce dávali jen pár týdnů života!
Anna K. si před pár lety nahmatala bulku na prstu. A zřejmě už šlo o větší nález. Lékaři ji to hned asi neřekli, ale dávali jí v podstatě pár měsíců, pokud ne týdnů života. Dnes je ale tady, je zdravá a šťastná. Ovšem prošla si soukromým peklem!

„Bylo to velmi vážné. Ty chvíle, kdy jsem si tím procházela, nebyly vůbec veselé. Nedávali mi dvakrát velkou naději,“ svěřila Aha! Anna K.

S rakovinou zpěvačka bojovala tři roky. Prošla si chemoterapiemi, ozařováním a problémy s tím spojenými. Na štěstí při ní stáli všichni svatí a podařilo se jí zákeřnou nemoc překonat!

„Moje paní doktorka, když viděla, jak to celé se mnou dopadlo, tak řekla, že je to zázrak. Pro ty, co momentálně bojují s rakovinou, mám jeden vzkaz: zázraky se dějí a já jsem toho důkazem,“ dodala Anna K., která si teď o to víc užívá života a každičké chvíle, které může. Dobře ví, co to je boj o život...!
Témata: Anna K., rakovina
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve