To je divné! Jasní favoriti StarDance vypadli! Víme, proč!

 Celebrity 
30. října 2016 02:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Olga Šípková a Marek Dědík byli jasné favorité, ale ouha, prostě ze StarDance vypadli! archiv ČT
Tohle je šok pro všechny a paradoxně i pro diváky StarDance, kteří právě mohou za to, že jasné favorité soutěže vypadli. Do finále se tak nedostane cvičitelka Olga Šípková a tanečník Marek Dědík.
Rozhodly právě divácké hlasy, které je poslaly domů. Porota jejich vystoupení hodnotila dobře. A i když je to oběma tanečníkům velmi líto, vzali to tak nějak sportovně!

„Neskutečně jsem si to užila, všechny měsíce, každý trénink se mi strašně líbil, děkuji České televizi za možnost si zatancovat, ukázat co ve mně je, děkuju své rodině, manželovi a dětem. Děkuji za krásné hodnocení, to bylo úžasné, protože jsem nikdy netancovala. „Ať jsme všichni zdraví a ať se máme rádi,“ řekla Olga Šípková po skočení jejího angažmá ve StarDance.

Marek Dědík, který je v soutěži už podruhé, byl hodně smutný, ale zvládl to! „Chci poděkovat Olince, že jsme spolu mohli strávit krásné chvíle,“ dodal smutně Dědík.

Porotě se nejvíc líbil slowfox Zdeňka Piškuly (18) a Veroniky Lálové. Tanec ohodnotili krásnými sedmatřiceti body. Vysoké známky mělo také paso doble Jany Plodkové (35) a Michala Padevěta a slowfox Romana Zacha (43) s Andreou Třeštikovou (oba páry získaly po 35 bodech). ■
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008