Vážná nemoc Evy Holubové!

 Celebrity 
29. října 2016 02:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Holubová dlouhé tři roky bojovala s vážným onemocněním! archiv
Nejenom Bolek Polívka, Alice Nelis, Karel Poborský, ale i Eva Holubová onemocněla vážnou nemocí způsobenou klíštětěm. Jde o boreliózu, která je sice léčitelná, ale trvá to dlouho.
Eva Holubová ze začátku netušila, že je nemocná. Jen jí připadalo, že není úplně vše v pořádku. Přikládala to pracovnímu vytížení.

"Ono to propuklo tak, že jsem si toho nevšimla. Byla jsem unavená, ale myslela jsem si, že je to stáří nebo přechod. Jenomže pan doktor se mi vysmál, když jsem za ním přišla s tím, že mám osteroporózu, a doporučil mi udělat si podrobnější krevní vyšetření," prozradila Sedmičce Eva Holubová.

Léčba trvala neuvěřitelné tři roky. Evidentně šlo o silnou formu boreliózy. Zatímco jiní se z ní dostanou za pár měsíců, u ní to bylo na dlouho. Antibiotika přestala brát před půl rokem.

"Ovšem léčba pokračuje, protože vy sice vyhubíte parazity, ale ti něco způsobili a ta antibiotika taky. Ale není to nic závažného, jsou daleko horší nemoci. Tohle se dá léčit," uklidňuje své příznivce oblíbená herečka.

Eva věří, že si vše špatné už vybrala a nic podobného ji už nepotká. Práce má až až a skvělé zázemí ve své rodině a přátelích.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47