Takhle z Gotta šíleli fanouškové, ale ne čeští. A milují i jeho ženu!

 Celebrity 
26. října 2016 02:58 / redakce
  0
Loading...
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott je v Německu snad ještě větší hvězdou, než u nás v Česku! Youtube
O tom, že sousední Rakušané nebo Němci jsou mistři zábavy a velkých Schlagerparade, není třeba se zmiňovat. Ale pokud ještě v zimě nemocný Karel Gott plánoval návrat, pak se ho dočkal doma, ale hlavně za hranicemi!
Schlagerboomu v Dortmundu se Karel Gott samozřejmě zúčastnil a vítaly ho desítky tisíc z nich, kteří se vešli do haly, odkud byl živý přenos vysílán do mnoha okolních zemí. A nejslavnější německý moderátor Florian Silbereisen ho přišel přivítat až k autu. Stejně jako Ivanu Gottovou.

Karel Gott byl dojatý a jeho Ivanka netušila, kolik cti se jim dostane. Zatímco v minulosti si Mistr, který má v Německu snad více fanoušků, než u nás, zazpíval Biene Maja, tedy včelku Mája s nejprodávanější a nejproslavenější zpěvačku současnosti Helene Fischer, nyní to bylo jinak.

Fischer, která je naprostým fenoménem v německy mluvících zemích, a jejímž partnerem je právě Silbereisen, zpívala několik písní sama a fanouškové šíleli. Gott zpíval také sám, včetně Včelky Máji. Super zážitek trochu kazil Gottův playback, na který se občas špatně chytal, ale fanouškům to bylo jedno. Hlavně že mají svého "Karl, Karl" zpět zdravého a živého!

Sami se můžete podívat na záznam části celé show!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47