Divný krok Milana Drobného: S kauzou Gott - Gottová otočil o 360 stupňů!

 Celebrity 
22. října 2016 02:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milan Drobný se rozhodl začít se Karlu Gottovi omlouvat a vysvětlovat, jak to vlastně bylo! Profimedia
Co se to stalo? Nejprve strhal Milan Drobný svého kamaráda Karla Gotta a jeho ženu Ivanu až kam, a teď se omlouvá. Že by dostal strach nebo si uvědomil, že tímhle nic nezíská? Prý ale média některé věci překroutila!
Drobný dokonce nabízí Karlu Gottovi ruku na usmířenou. Patrně se mu rozleželo v hlavě, co vše řekl, a že kamarádství si tímhle nevynutí. Milan své prohlášení udělal opět teatrálně, přes magazín Sedmička.

"Nemohu zůstat lhostejný k tomu, co se rozvířilo v médiích na téma Gott-Drobný. Vždyť se jednalo o starou záležitost z konce minulého roku, kdy jsem měl starost o zdraví kolegy a kamaráda a mnohem později i o jeho svobodu slova," píše Milan Drobný.

"Něco se řeklo, něco napsalo. Za mnohým si stojím. Ale to, co jsem si přečetl nyní na serverech, různé reakce, to je neskutečné. Zase jsem si uvědomil, jakou i takzvaný novinář má moc a co je schopen napsat. Snůšku novinek zkresleně, když je pod tlakem, hlavně aby měl čtenost," tvrdí zpěvák a vůbec si nepřizná, že řekl i věci, které byly daleko tvrdší, ovšem média je i zjemnila, už s ohledem na Mistra Gotta.

"Sakra, o jakou jde válku? Co to je za kraviny? Já řekl svou obavu a následně projevil veřejně radost nad zjevným zlepšením jeho stavu se zákeřnou chorobou. A jelikož jsem měl pro něj zajímavé zprávy, které bych mu již dávno řekl, nebýt nemoci, tak jsem čekal a chtěl mu je zvěstovat v červenci, kdy jsme se scházeli na jeho narozeniny. Ale nyní i nadále, ticho po pěšině. Ano, to jsem kritizoval, neboť jsem chtěl vědět, co se děje, ale opět žádná odezva a ke shledání nedošlo. V tom se již nebudu patlat. Považoval jsem se za KARLOVA kamaráda a cítil jsem povinnost si o jeho soukromí pohovořit, tak jak si to vždy, již od školy, ode mne přál, říkal, že mně věří, že mu jen nemažu med kolem huby, jak to dělají mnozí. Že mám zase svůj názor, po kterém brání svoji ženu, je celkem normální, a i když jsem vše myslel vůči němu dobře, dávám nyní od tohoto problému ruce pryč. Protože když si přečtu "sázkovou kancelář", kolik lidí mi fandí a zase kteří jsou proti, i když těch je mnohem míň, až mně zatrne," napsal Drobný.

"Co jsme to za lidi, když si někdo myslí, že chci schválně udělat aféru a svézt se v popularitě s Gottem a naopak, jak až hnusné věci jdou ke straně druhé. To je málem jak dávná kauza s Bartošovou nebo nyní seriálek Felix vs. Dáda. Toto nechci a ani nemám zapotřebí. Dnes, jak vidím, by asi bývalo lepší, kdybych držel hubu. Proto, Karle, promiň. Tvůj letitý kamarád, který je stále připraven naslouchat i pomoci, kdyby bylo třeba. Milan," dodal Drobný.

Je ale možné, že ač se zpěvák snažil, tahle jeho upřímná omluva zůstane bez odezvy, jako všechny jeho dosavadní prosby a výzvy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008