Režisér Procházka je na roztrhání! Hlavně, aby si nepřivodil infarkt!

 Celebrity 
21. října 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Antonín Procházka je doslova na roztrhání. Momentálně režíruje komedii Celebrity s.r.o.! MIWI
Začínal jako plzeňský divadelní herec, pak se objevil v pár televizních inscenacích a několika filmech. Dnes je především jedním z nejvyhledávanějších divadelních režisérů. Antonín Procházka je na roztrhání!
Kromě muzikálů Mamma Mia!, Addams Family a další, se opět pustil do režie činohry. A protože je Tonda, jak mu všichni říkají veselá kopa, je to zase komedie. „Dělám v Divadle Palace krásnou hru Celebrity s.r.o. Je to dobře obsazené, vtipné a věříme, že i diváci se budou hodně bavit,“ svěřil se Antonín Procházka, který také každoročně moderuje Ceny Thálie.

"Až se bojíme, aby si Tonda nepřivodil infarkt. Je toho na něj moc, ale on je ve svém živlu. A tu novou hru, co teď režíruje, si zamiloval," říká jedna z jeho kamarádek z Plzně.

Celebrity s.r.o., které mají premiéru už 8. listopadu, sice na Thálii nejsou, protože v ní není kategorie komedie, nicméně mnoho herců, kteří v komedii hrají, by si ji zasloužili. „Já myslím, že všichni. Je to bezva parta a jsem rád, že se nám s producentem Jiřím Turkem podařilo poskládat skvělou skupinu lidí se smyslem pro humor,“ prozradil Procházka.

Diváci se tak na premiéře, následných dvou představeních do konce roku a i zájezdovkách mohou mimo jiné těšit na Vladimíra Kratinu, Oldřicha Víznera, Martina Písaříka, Lukáše Pavláska, Kateřinu Macháčkovou, Adélu Gondíkovou, Danielu Šinkorovou, Filipa Tomsu, Viktora Limra nebo Pavla Kikinčuka a jeho dceru Kamilu, kteří si zahráli takhle společně i v nováčkem seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

„Je to velká legrace, pohoda a s Tondou Procházkou se známe strašně dlouho. Skvěle se s ním pracuje. A co se Celebrit s.r.o. týče, pak my s Kamilou máme tak trochu zkušenosti z nekonečného seriálu, a z tohoto prostředí vlastně hra je. Takže je nám to dost blízké,“ dodal s humorem Pavel Kikinčuk.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod