Krainová má nového fešáka a všude se s ním chlubí!

 Celebrity 
18. října 2016 02:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová se s novým fešákem chlubí, kde může! ASUS
Modelka Simona Krainová má nového fešáka. A co víc, všude se s ním začala chlubit. A jsou i takové kolegyně, které ji ho i závidí. Co na něj říká manžel Karel Vágner? Ten jí ho schvaluje!
Říkáte si, že musí být pořádně tolerantní? A proč by se mu nemohl líbit nový telefon, který si jeho krásná žena, modelka pořídila? Vždyť nový ZenFone 3 od ASUSU je opravdu fešák. Ke všemu se Simona stala ambasadorskou tohoto modelu, který všem vyráží dech!

„Život bez telefonu si vážně neumím představit. Dá se říct, že jsem na něm závislá. Hlavně pracovně, ale i v soukromí si můžu dělat různé fotky, poslouchat hudbu, ale samozřejmě telefonovat do alejuja,“ usmívá se Simona Krainová.

Své jméno se značkou ASUS se rozhodla spojit hlavě proto, že dokonale naplňují její představu o kombinaci elegantního designu a kvalitního fotoaparátu.

Topmodelka, jejíž sexy křivky stále dostávají do kolen mnoho mužů, se pochopitelně zúčastnila i křtu nové značky, na níž přišla také talentovaná zpěvačka a hudebnice Nikki, zpěvačka Ewa Farna, která bude svůj jediný podzimní koncert dokumentovat právě na smartphone ZenFone 3, ale taky známý český fotograf Ondřej Pýcha. Ten navíc nafotil pro ASUS kalendář pro rok 2017, na kterém mu před objektivem telefonu pózovaly modelka Kateřina Sokolová a herečka Veronika Arichteva..

Akce se zúčastnil i český freestyle motokrosař Libor Podmol nebo popová skupina Slza, největší český youtuber MenT a moderátorka herních pořadů Alžbeta Trojanová.

Ondřej Pýcha se navíc pochlubil tím, že kalendář nafotil právě tímto mobilem a dokázal tak, že i touto technikou lze dnes pořizovat naprosto luxusní a profesionální snímky. „Vývoj jde dál, máme 21. století a pokrok nezastavíme. Ale povedlo se a mám z toho radost,“ podotl.

„Telefon i kalendář jsou super. Mám z toho radost a jinak jsem získala nového společníka a musím říct, že si s ním opravdu do sytosti užívám,“ dodala s humorem sobě vlastním a nadsázkou o telefonu Simona Krainová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47