Tihle čeští frajeři si v ČR zahrají Silvestra Staloneho v příběhu o Rockym!

 Celebrity 
17. října 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter Pecha budou hrát hlavní roli v muzikálu Rocky!  Facebook
Bude to nejspíš největší úlet české muzikálové scény za posledních pětadvacet let, ale možná hodně úspěšný. Muzikál Rocky je v přípravách a v plném proudu a teď vyšlo najevo, kdo si zahraje hlavní roli!
Rockyho Balbou si zahrají zpěvák Kryštof Michal, a muzikáloví zpěváci a herci Jan Kříž a Peter O. Pecha. Budou se tak střídat v alternacích a diváci zažijí unikátní představení. Nepůjde totiž o běžnou divadelní scénu!

„Jsem moc rád, a těším se. Už jako malej jsem se taťky ptal, jestli mi dovolí se s ním koukat na Rockyho. Miloval jsem ro. Měli jsme doma všechny části na VHS a já na to koukal skoro denně. To, že mám teď možnost zahrát si Rockyho je opravdu splněný sen. Tvrdě jsem dře, ale ta pravá dřina a práce teprve přijde,“ svěřil se VIPstory.cz zpěvák a herec Peter Pecha, který kromě celé řady muzikálů hraje i v seriálu na Barrandově Doktorka Kellerová. Hraje Filipa, asistenta Kellerové, kterou ztvárňuje Kateřina Brožová.

Muzikál Rocky je inspirován slavným filmem Sylvestera Stalloneho z roku 1976, jenž byl oceněn 3 Oscary včetně ceny za nejlepší film.

Kromě dvaceti skladeb zazní na pódiu i notoricky známá melodie a neoficiální hymna “rockyovské” série, píseň Gonna Fly Now Billa Contiho, ale chybět nebude například ani píseň Take You Back, kterou napsal Stallonův bratr Frank.

"Děj se odehrává ve Philadelphii v roce 1975. Neznámý boxer tam překvapí, když uspěje na mistrovství profesionálů. Design scény je koncipován spíše jako prázdné jeviště, které evokuje tělocvičnu, ve které Rocky trénuje," říkají producenti projektu, kteří stojí třeba za díly jako Mamma Mia! nebo Ať žijí duchové...

Scéna bude zajímavá tím, že jsou používány pojízdné boxy, které reprezentují prostředí a interiéry jednotlivých scén a spousta dalších pojízdných nebo výsuvných elementů. Vrcholem je pak boxerský ring v plné velikosti, který se ve finálové části muzikálu vysune do hlediště a otáčí se.

"Diváci, kteří budou sedět v předních řadách, tzv. Golden Circle, budou před finální scénou, na cca posledních 20 minut eskortováni herci stylizovanými jako ochranka. Divákům dají na krk visačky a vyvedou je po schodech přes jeviště do zadní části, kde je usadí na sedačky. Tito diváci se tak vlastně od této chvíle sami stávají herci a tvoří opravdové diváky boxerského zápasu," říkají autoři české podoby Rockyho. Takže, kdo bude chtít zažít muzikál přímo v ringu, musí si udělat čas od 3. března příštího roku, kdy se v Kongresovém centru uskuteční premiéra.
Témata: Rocky, muzikál, ring,
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47