Zesnulého Valíka zpopelnili bez obřadu. Nová teorie o příčině smrti je nesmysl!

 Celebrity 
15. října 2016 02:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Valík byl zpopelněn bez obřadu. Teorie, že zemřel na crohnovu chorobu je nepravděpodobná! archiv Nova
Herec Tomáš Valík, který ve věku nedožitých 52 let před týdnem zemřel v nemocnici Na Bulovce, byl zpopelněn bez obřadu. Příbuzní nechtěli kamarády, kolegy a další hosty. Nechtěli ani slzy ani pláč, ne víc, než sami jsou schopni unést. Teď se objevila nová teorie o příčinách smrti charismatického herce!
Podle svérázného katolického kněze Ladislava Heryána měla být příčinou smrti crohnova choroba, což je chronické onemocnění střev a trávícího systému. Když se neléčí, pacienti umírají. "Zcela jistě nelze vyloučit, že jí Tomáš mohl mít, ovšem kdyby to tak bylo, nezemře na klinice infekčních, parazitních a tropických nemocí v pražské Fakultní nemocnici Bulovka," řekl VIPstory.cz důvěryhodný zdroj jak z nemocnice, tak i z Valíkova okolí.

Původem příčiny nemoci byla nemoc HIV, která zřejmě přerostla do horšího stádia AIDS. S nemocní bojoval řadu let. "Dokonce už v době, kdy hrál v Ulici. Není vyloučeno, že se nakazil v zahraničí, kde nějakou dobu pobýval. Problém byl ten, že se s nákazou nechtěl léčit. Nevylíčil by se, ale rozhodně by to nešlo tak rychle a řadu let by ještě žil," myslí si jedna z jeho kamarádek.

Tomáš Valík měl, co se sexuálních partnerů týče, život pestrý. Střídal ženy a muže. Pokud se někde v zahraničí nechránil, nakazil se třeba právě tam. Ve výsledku zemřel na zápal plic, což je průvodní znak a často i příčina skonu pacientů s HIV/AIDS.

Paradoxní je, že často o nemoci mluvil s herečkou Šárkou Ulrichovou, která hraje v seriálu Ulice právě ženu, která HIV v rámci role má. "Je to neuvěřitelné propojení. Tomáš byl krásnej a charismatickej chlap. Bohužel paličák, bohém a nechtěl se léčit. K doktorovi šel, až když bylo pozdě," dodal i zdroj ze seriálu.
Témata: Tomáš Valík
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve