Úmrtí herce z Ulice Valíka: Rakovina, AIDS nebo obyčejný zápal plic?

 Celebrity 
10. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Valík zemřel ve věku nedožitých 52 let. Zda šlo opravdu jen o akutní zápal plic, je nejasné! archiv NOVA
Smrt herce z Rodinných pout nebo Ulice Tomáše Valíka spustila celou lavinu spekulací. Informace o tom, že šlo o "pouhý" zápal plic rozdmýchala "zaručené" informace o tom, co bylo příčinou skonu.
Podle některých trpěl 51letý Valík zhoubným rakovinovým onemocněním, což nikdo netušil. Podle jiných fám mohlo jí o AIDS, v které původně HIV propuklo. Ovšem to jeho rodina razantně popírá a spekulace různých lidí označuje za nevhodné a nemístné. Vyvrátit je ale nemůže.

Tomáš Valík přitom žil hodně bohémským životem. A nebylo se co divit. Byl to umělec. "V jeho posteli se střídali muži, ženy. Prostě, s kým mu zrovna bylo dobře, s tím byl. Pravdou ale je, že poslední měsíce nebyl v pořádku a pár lidem říkal, že není v pořádku," tvrdí zdroj z Valíkova okolí.

Charismatický herec, který žil prý poslední dobou hodně duchovně, zesnul na oddělení Kliniky infekčních, parazitních a tropických nemocí v pražské Nemocnice na Bulovce. Zde byl hospitalizován od začátku září. Pár dní před skonem byl uveden do umělého spánku, z kterého se už neprobral. Člověk z jeho okolí, ale i část jeho rodiny potvrdili, že v poslední fázi nemoci se uzavřel do sebe. Jaké nemoci, není jasné.

Měl trpět akutním, neléčeným zápalem plic.Ten však průběh vážné nemoci jen urychlil! Nechtěl doktory, nemocnice a vše prý řešil bylinkami. Občas ale do špitálu musel. "Vždy ho tam dali trochu dohromady a zase pustili. Teď to už bohužel nedal. Měl totálně zborcenou imunitu...," tvrdí zdroj z Valíkova okolí. Právě to by odpovídalo spekulacím, že trpěl nevyléčitenou, infekční, pohlavní nemocí. Zda to ale tak bylo, ví jen nejbližší. Ale možná ani ti ne...

Tomáš Valík také psal příběhy, básně a fotografoval. U filmu začínal jako mladý, třeba v pohádce o Janovi a jeho podivuhodném příteli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008