Tenhle frajer nahradil metrouše Hrdličku! Taky pořádnej pták!

 Celebrity 
08. října 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tenhle sympaťák Štěpán Sokol nahradil Michala Hrdličku! Nova
Zatímco metrosexuál Michal Hrdlička vyletěl před pár měsíci z Novy jako mastný papír z průjezdu, že se ani nestačil divit, televize za něj má už náhradu. A to je teprve pořádný pták!
Jestliže Hrdlička je ptáček, Sokol, tedy Štěpán Sokol je pořádný pták! Sportovní redakce Novy tak dostala slušnou posilu.

Hrdlička, který si to v televizi pohnojil sám svou hloupostí až lakonicky popřál svému nástupci hodně úspěchu. I když, jak se to vezme. Nezapomněl poznamenat, že nováček na Nově je tam z protekce.

„Dnes jsem četl, že Štěpán Sokol je náhradou za mě ve Sportovních novinách. Každopádně aspoň tam je nějakej ptačí zástupce,“ napsal na sociální síť Michal Hrdlička.

„Já si ale spíš myslím, že by sportovní relaci moderoval i tak. Jednak je oblíbencem šéfredaktora redakce Dušana Mendela a jednak je prostě dobrej, řečeno sportovní terminologií silnej na mikrofonu. Tak se drž, Štěpáne,“ dodal metrosexuál a expartner Lucie Borhyové.

Hrdlička si pak ještě rýpnul do Sokola. Možná vtipně, ale rozhodně až moc sebevědomně! „Jestli sedíš i u mého počítače, nechal jsem tam nějaké proteinové tyčinky. Tak mi je schovej.“
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47