Zásadní změna v Českém Slavíkovi! Tenhle člověk ho bude moderovat! Zvládne to vůbec?

 Celebrity 
05. října 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Sokol bude letos moderovat Českého slavíka! P. Mráček
Když režisér režíruje režiséra, není to vždy jednoduché! Jak to asi dopadne na letošních Slavících! Moderovat je totiž bude právě herec a režisér Ondřej Sokol. Sám prý je poctěn tím, že tuto šanci dostal!
Evidentně nabídku na moderování listopadového galavečera, kde bezesporu hlavním vítězem bude Karel Gott, dostal Sokol od Novy díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Jde hlavně o podporu této show.

"Tak moderuju rok a těší měl, že už tuhle prestižní soutěž. Scénář mi píše Libor Bouček," přiznal na tiskovce Sokol, který se už setkal i s Karlem Gottem, by si řekli základní věci, týkající se jeho vystoupení.

Zatímco loni přijel Slavík na galavečer po první chemoterapii, když bojoval s rakovinou mízních uzlin, letos je už v kondici a přijede uzdravený. "Máme z toho radost," podotkl jak Sokol, tak i pořadatel Jaroslav Těšínský.

Sokol si bude muset poradit s řadou věcí, včetně živého přenosu. Letos budou Slavíci poprvé jinde. Státní operu, která se rekonstruuje nahradí Hudební divadlo Karlín.

"Bude to trochu oříšek, když režisér režíruje režiséra, ale my to s Ondrou zvládneme," dodal režisér přenosu Michal Čech.
Témata: Slavík, Sokol,
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve