Proč nechce hvězda Tvoje tvář Holišová mluvit o vztahu s mladším hřebečkem?

 Celebrity 
29. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Proč nechce Holišová mluvit o své lásce s Tomášem Smičkou? Facebook
Hana Holišová už nějaký ten pátek chodí a žije s tanečníkem a hercem Tomášem Smičkou. O svém vztahu ale odmítá mluvit. Proč? Nechce nic zakřiknout, nebo nechce, aby se lidé šťourali v jejím soukromí?
Podle některých totiž Holišové po velkých úspěších v Thálii, Tvoje tvář má známý hlas i roli v Mamma Mia! narostl Hance hřebínek. Což ale není tak pravda. Herečka a nevlastní dcera herečky Blaženy Holišové jen nechce, aby se někdo šťoural v jejím soukromí.

"Nerada mluvím o soukromí. Osobní věci jsou osobní věci. Prostě o tom nechci nějak mluvit," prozradila v Show Jana Krause Hanka Holišová. Přitom o vztahu s Tomášem Smičkou, kterého jí závidí mnoho dívek a žen, by mluvit mohla. Oba jsou zamilovaní a sluší jim to spolu. Nicméně Holišová nechce ani mluvit o svém dětství, rodině a ničem, co souvisí s čímkoli, kromě práce.

"Hanka se trochu uzavřela do sebe. Působí dost rezervovaně. Taky pochopila, že by jí její radost mohl někdo závidět. A že není radno dávat moc najevo city a přílišnou radost, protože by to mohlo vzít jiný směr," míní kolegyně z divadla.

V Show Jana Krause ale dokázala, že má smysl pro humor i pěvecký talent. S Davidem Krausem si střihli slavný duet Karla Gotta a Marcely Holanové - Čau lásko. A nutno říct, že jim to šlo skvěle.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve