Skandál! Kniha o Gottovi důvodem hádek!

 Celebrity 
28. září 2016 04:53 / redakce
  1
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Krušina má kvůli knize, kterou vydal o cestách s Karlem Gottem, jen problémy! archiv, Facebook
CO se to zase kolem Karla Gotta děje? Zešílel nebo jen lidi kolem něj dělají podrazy? Zatímco o se cítí být uražený a chce se pomalu soudit, autor knihy o něm je v šoku. Nechápe, co se to se Slavíkem děje?
Knihu na cestách se Slavíkem vydal fotograf a novinář Jiří Krušina, který mnoho let Karla Gotta doprovázel na cestách. Pak z toho udělal knihu, která má fanouškům představit Mistra tak, jak ho neznají. Jenomže sám Gott tvrdí, že o ničem nevěděl, knihu neautorizoval a dokonce se obrátil na právníky.

„Před několika dny vyšla kniha s názvem Na cestách se slavíkem autora Jiřího Krušiny. Touto cestou musím prohlásit, že kniha jako celek byla vydána bez předchozího souhlasu pana Gotta, i bez jeho následné autorizace,“ řekla mluvčí Slavíka Aneta Stolzová s tím, že se Gott od knihy distancuje.

Přitom včera se měl uskutečnit velkolepý křest knihy. Ale poté, co Gott vydal prohlášení a pak i sám autor Jiří Krušina, začaly odpadávat celebrity, které se akce měly účastnit. Některé dokonce obvolávat sám Gott.

Jenomže je otázkou, kde je pravda? Protože někteří lidé z Gottova okolí tvrdí, že po Milanu Drobném je to další člověk a kamarád Gotta, který se se zlou potázal. A navíc, že zpěvák o chystané knize věděl. Že by snad vrtochy starého pána? Nebo do něj opravdu někdo šije..?

„Mistra Gotta jsem více než 10 let doprovázel na jeho cestách jako novinář a fotograf. Snímky jsem pořizoval vždy s vědomím a souhlasem zpěváka. Vždy jsem ctil jeho soukromí a v případech, že si to vyžádal, jsem nepořizoval žádné snímky, případně jsem zdvořile odešel,“ napsal Krušina ve svém vyjádření.

Knihu Na cestách se Slavíkem tvoří jeho zážitky a fotografie se slavným umělcem. Nyní tvrdí, že nedostal možnost, aby viděl knihu jako první a mohl k tomu říct svůj názor. Měla být ale dárkem ke Gottovým 77. narozeninám.

„Přál jsem si, aby knihu viděl jako první sám Karel Gott a udělal jsem pro to maximum. Mimo neúspěšných telefonátů jsem e-mailem opakovaně kontaktoval nejbližší spolupracovníky Karla Gotta. Marně. Nikdy bych netušil, že pan Gott, či jeho blízcí, poženou slušného a bezúhonného otce dvou malých dětí do případného soudního sporu. Situaci již analyzuje můj právní zástupce. Závěrem chci zdůraznit, že se budu bít za práva všech autorů, kteří v budoucnu budou chtít sepsat své pravdivé a tím spíše pozitivní zážitky z cest,“ dodal Krušina.
Témata: Gott, Krušina
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve