Jágr říká svojí holce "vole"? No, to je tedy gentleman!

 Celebrity 
26. září 2016 10:25 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jágr svou Kopřivku miluje. Ale romanticky jí tedy rozhodně neoslovuje! Instagram
Jaromír Jágr má sice maturitu a je to velmi úspěšný sportovec, ale co se týče komunikace se svou přítelkyní Veronikou Kopřivovou, tak to moc vychytané nemá. Baví se s ní tak trochu jako s kolegy v hokejové šatně!
Právě v souvislosti s minulostí Veroniky Kopřivové, nyní největší Jágrové lásce, která před časem začínala jako tanečnice v erotickém klubu, vyšlo najevo, že s ní Jarda mluví jak se spoluhráči někde v šatně!

„Ty vole. Prosím tě, jsou mnohem horší věci. Ty musíš mít čistý svědomí vůči sobě. Když ho máš, je to v pohodě,“ jak sama Kopřivová uvedla v rozhovoru pro MF Dnes magazín Kopřivová.

„Ty ses tehdy dokázala ponížit. A jak je v Bibli psáno, kdo je ponížen, bude povýšen,“ řekl prý Jarda své drahé poté, co se provalila její kauza s angažmá v erotickém klubu. Hokejista Jaromír Jágr se své dívky Veroniky Kopřivové zastal před celým národem, když vyšlo najevo, že tančila u tyče!

Hokejový bůh svou lásku podpořil a zachoval se jako pravý chlap, ať to stojí, co to stojí. Ale říkat své drahé “ty vole“, by tedy úplně nemusel. Ale kdo ví, třeba to "Kopřivce" takhle vyhovuje!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod