Dost nechutná Decastelo! Už neví coby, tak “si jí natrhla…“?!

 Celebrity 
23. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Štěpánka Decastelo si, slušně řečeno natrhla svou "panímandu", jak se říkalo za starých časů!  archiv TV Barrandov
Kdo je to vlastně Štěpánka Decastelo? Nikdo neví, co přesně dělá, čím se živí, kde se vzala tu se vzala, ale všichni vědí, jaká má prsa, s kým spala či nespala. A teď se dokonce celý národ musel dozvědět, že si „jí“ chudák natrhla. Takhle si totiž teď zrzavá pseudohvězda, která ukazuje jen prsa a neustále někde někoho balí, chtěla zajistit, aby se o ní psalo!
„Jen ukazuje kozy, neustále má oplzlý řeči a říká si moderátorka. Chvíli dělala přiblblý pořad v televizi i sexu. A teď moderuje kde, v botelu? Je tím tak odporná, nechutná. Přitom není škaredá ženská. Ale je oplzlá…,“ rozčilují se někteří lidé na sociální síti nad výroky a „mediálními kroky“ Štěpánky Decastelo.

Rádoby modelka, která má stejné příjmení, jako její, daleko úspěšnější “příbuzná“ Eva Decastelo, musí mít za každou cenu pozornost. Nyní měla prý problém, protože si prý natrhla přirození.

Před rokem prý podstoupila chirurgické zúžení vagíny. Podle lékařů měla být prý opatrná. Ale její ženský orgán podle všeho nevydržel “to tempo“ a podle Blesku bude muset opět na zákrok.

„Je tam nějaká rekonvalescence, což znamená sexuální půst. Jenže vydrž to pět dnů. Takže jsem nevydržela a musím jít znovu,“ prozradila moderátorka v erotické talk Thomase Kruchiny. „Efekt bude daleko lepší, když půjdu znovu – a slibuji, že tentokrát budu vzorná pacientka,“ řekla Štěpánka, která má prý nového, o třináct let mladšího přítele. Ten je asi hodně divoký a zřejmě hodně dobře obdařený. Její “vulva“ nevydržela ten fofr a holt musí znovu na sál.

„A nepřipadá si tahle zrzavá nádhera už dost stará na tyhle kecy a trapnosti? O ní se fakt dá říct, že se živí snad jen… tím orgánem? Když o tom i takhle mluví… a neřekne, co vlastně dělá a na čem dělá. Že jí to není trapný. Je vidět, že kdejaká takováhle rajda může být celebrita,“ diskutují různě na internetu lidé, kterým se prý, kdysi docela sympatická moderátorka hodně zprotivila.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod