GOTT: Další strach z rakoviny!

 Celebrity 
21. září 2016 04:53 / redakce
  1
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se svým přítelem a bývalým řidičem Oldřichem Havránkem na fotce z loňska! Profimedia
Bývalý řidič Karla Gotta a partner jeho sestřenice Hany – Oldřich Havránek, s kterým se desítky let i přátelí, byl v nemocnici. Podstoupil zákrok krku, kde měl před časem zhoubný nádor. Zpěvák má ale radost, protože jeho bývalá pravá ruka je na štěstí v pořádku. I když měl z možného návratu vážné nemoci svého přítele velký strach!
Sedmasedmdesátiletý Havránek je už v důchodu a snaží se užívat klidu. Nyní podstoupil malou operaci hrtanu, který mu před časem napadla rakovinu. Vše na štěstí dobře dopadlo.

„Ano, byl jsem v nemocnici. Všechno dopadlo dobře a musím říci, že se mi zase o trochu lépe mluví,“ řekl deníku Aha! šťastný Havránek. „Nechci to více rozebírat. Je mi dobře a to je pro mne podstatné,“ dodal Havránek, který pro Gotta přestal jezdit před dvěma roky, když ho postihla mozková příhoda.

Poté, co se uzdravil, odešel definitivně z Prahy a přestěhoval se s milovanou partnerkou Hankou na chalupu ke Svatému Kříži na Plzeňsku. „Tady je mi nejlépe! Mám tu zahrádku, spoustu ovoce a zeleniny. Do Prahy jezdím už maximálně jednou týdně,“ prozradil Oldřich Havránek, který je s Gottem stále v kontaktu. „Jsem rád, že se z té nemoci dostal a že má opět chuť pracovat! Myslím na něj,“ dodal jeho bývalý, věrný řidič.

Sám Gott držel Havránkovi palce, aby vše dobře dopadlo. Hodně si uvědomuje, jak moc kdysi vážný stav jeho řidiče byl, a jaké štěstí, stejně jako u něj samotného je, že se z toho dostal.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47