Landa vyzývá lidi do boje kvůli uprchlíkům!

 Celebrity 
18. září 2016 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dan Landa byl vždy tak trochu rebel! Teď je jím snad ještě víc! archiv
Uprchlíci jsou součástí obrovské levárny. Chystá ji někdo, kdo chce rozjebat naši zemi. Vy jste válečníci, Čechové. Volám vás do boje! Tohle nyní prohlašuje zpěvák a věčný rebel Daniel Landa!
Sám Landa, vidí situace s uprchlickou krizí v Evropě hodně krizově. Sám pro Parlamentní Listy přiznal, že jej často i fanouškové vyzývají, aby zaujal stanovisko. A on to čas od času udělá.

„Náš svět je ve válce. A naše země je v zásadní etapě. Jde o to, zda řekneme ano rozvratu, anebo ne.“ Do dramaticky znějících zvuků varhan pak od zpěváka zaznělo, že problém zdaleka není jen o uprchlících. „Uprchlíci jsou jen malou částí veliké levárny, kterou na nás někdo přichystal,“ pronesl. A co je cílem této levárny? „Rozjebat stabilitu Evropské unie, rozjebat naše země,“ objasnil.

Landa sám prý nemá potřebu zbytečných výkřiků, ale vyzývá Čechy do boje! „Do boje, v němž jde o život. A do tohoto boje volám každého českého bojovníka a každou českou bojovnici,“ vyzval do aplausu davu. „Nezapomeňte, odkud jste vzešli. Z Keltů, Germánů a Slovanů. Nikdy na to nezapomeňte,“ říká zpěvák a dodává, že náš svět je podle Landy ve válce a na pevnosti našich postojů záleží, jaká bude naše budoucnost.

„Bratři a sestry, čeká nás těžká doba. Vytrvejte,“ vyzval pak Landa za víření bubnů, načež zazpíval píseň „Ona“, pojednávající o válce.

Už před časem Landa na svém koncertě provolával: „Vy jste válečníci, ne Švejkové, Čechové.Chraňte naše duše, často zaznívá do nebe.“ Zřejmě i nadále chce bojovat svými výkřiky a hesly za Čechy. Některým jsou ale jeho slova dost "ekl" a připomínají mu jeho shinheadskou minulost, kde podobně "bojoval" proti Romům. Teď jde ale podle Landova okolí prý o něco jiného!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008