Tolik chlapů pro jednu Bílou? Co s nimi má Slavice společného?

 Celebrity 
16. září 2016 03:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá, s Petrem Maláskem, bratry Cabany a (vlevo) ředitelem O2 areny! P. Mráček
Lucie Bílá a hned čtyři chlapi najednou. Co s nimi má Slavice společného? No přeci podzimní koncerty Fifty Fifty v pražské O2 areně. Právě oni se spolupodílejí na velkolepých představeních, které může vidět až 17 tisíc lidí!
Narozeninové koncerty se v Praze uskuteční 5. a 6. listopadu a budou výjimečné. Zároveň jiné, než ty jarní na Slovensku!

"V Bratislavě jsem udělala obrovskou show pro oči, ale v Praze chci hlavně zpívat. Proto v O2 aréně chystám něco velkého, ale velkého především pro uši. Chci lidi nalákat na sebe,“ láká Lucie Bílá, která se pečlivě připravuje, zkouší si texty, a protože je o ní známo, že je tak trochu i sama "režisérkou detailů" na svých vystoupeních, promýšlí, co ještě udělat, aby show byla dokonalá, výjimečná.

Nechce prý už ale lidem dokazovat, že má na to, udělat mega show s tisíci světly, nebude se vznášet a létat, chce být více za zpěvačku, než za akrobatku!

„Nebudu lidem odvádět pozornost laserovou show, já jim prostě budu zpívat. O2 aréna se mi v minulosti párkrát nabízela, ale já čekala na mimořádný okamžik, a ten právě přichází. Chci své kulaté narozeniny pořádně oslavit a pozvat co nejvíce fanoušků. Ať všichni slyší, že tu jsem a rovnou říkám, že ještě nějakou dobu tu budu… Svých 50 let totiž považuji za krásné uzavření první poloviny života a bez dlouhého zdržování hurá do druhé,“ říká s úsměvem Lucie Bílá.

Muži po jejím boku, kteří se objevili na tiskovce, byli kromě moderátora a PR manažera René Kekelyho, režisérké duo bratří Cabanů, dvorní klavírista Petr Malásek a ředitel O2 areny Jaroslav Svoboda.

"Moc se na to těším a přeju si, aby si to lidi užili. Je to moje premiéra - jak tady v hale, tak i spolupráce s pány Cabany," dodala zpěvačka, jejímž hostem bude i světlomalíř Alex Dowis, kterého měla už i na svých černobílých koncertech.

Bílá bude opět pomáhat. Výtěžek z prodeje růženců, které vlastnoručně vyrábí, věnuje na pořízení auta pro lidi s Alzheimerem z pražského sanatoria, s nímž navázala spolupráci!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47