Zoufalá Hanka Kynychová: Musela zrušit otevíračku nového fitka!

 Celebrity 
14. září 2016 02:59 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka Kynychová je ze situace smutná, ale na druhou stranu pochopila, že to asi tak mělo být! archiv H. Kynychové
Něco špatné je pro něco dobré, říká se! Sice byla cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová chvíli zoufalá z toho, že musela otevíračku nového fitka, která se měla konat tuto sobotu o pár týdnů posunout, ale teď to vidí jinak! A těší se na všechny hosty, včetně celebrit v říjnu!

"Asi to tak mělo být. Prostě je to zřejmě proto, abychom to vše zvládli lépe," svěřila se VIPstory.cz Kynychová, která s rodinou a týmem maká, aby fitness centrum na Pankráci otevřela co nejdříve.

Kynychová si vzala poněkud velké sousto a stavba nešla zdaleka tak rychle, jak si představovala. Proto se rozhodla opening přesunout, aby nové fitko představila světu opravdu ve velké parádě. Zkrátka se řídí heslem, kdo si počká, ten se dočká!

„Moje stávající fitko v Modřanech mělo minulou neděli zavírat a v sobotu 17.září jsem chtěla s velkou pompou otevřít nové fitko na Pankráci. Bohužel však stavba nejde tak rychle, jak jsem si přála. Spoléhala jsem na to, že když všichni vědí, že se má otevírat, že pracují stejně vydatně jako já a moje manažerka na propagační kampani. Bohužel se tak nestalo. Bylo mi vysvětleno, že jsou technologické postupy, kterým nerozumím,“ vysvětlila zcela lidsky a pochopitelně Hanka Kynychová.

„Asi jsem to podcenila a málo poslouchala odborníky,“ krčí rameny naše nejznámější cvičitelka. Možná je to také tím, že v létě měla hodně aktivit, včetně soustředění 10.ročníku tanečního charitativního tanečního projektu Hejbejte se a zpívejte pro dětské domovy a natáčení show Pevnost Boyard ve Francii, a neměla tak čas na stavbu dohlížet tak, jak bylo potřeba. Kynychové nepomohlo v urychlení stavby ani to, že povolala na pomoc svoje kamarády včetně tanečníků Filipa Jankoviče a Marka Dědíka, kteří Hance ve volném čase Hance přišli pomoct. Povedou totiž v nově otevřeném fitku svoje lekce. "Mrzí mě to, ale všem to vynahradím v říjnu a opening bude o to větší a pompéznější. Není to pro mě jednoduché, jsem zvyklá, že když něco slíbím, tak to dodržím. Tady jsem ale opravdu musela ustoupit a uznat, že jít hlavou proti zdi nemá smysl. Všichni příznivci na sociálních sítích, partneři i klienti ve fitku mi pomáhají svými pozitivními reakcemi tuto pro mě těžkou situaci překonat a já jim za to děkuji!“ uzavřela Kynychová, kterou jistě do října čeká několik probdělých nocí. Ale jako jedna z mála celebrit uměla vše říct na rovinu a přiznat pravdu. "Hanka je skvělá, řekla tak,jak to je a tak je to správné. Málokdo si umí představit, co je za tím dřiny a práce. Ona je skvělá ženská, a teď si jí vážím ještě víc než před tím. Je to bojovnice," dodala jedna ze zpěvaček, která na akce Kynychové s dětskými domovy chodí pravidelně a i letos v listopadu se na jubilejní ročník těší!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47