Simona Krainová za volantem? Máme se bát?

 Celebrity 
13. května 2016 06:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová a její tmavý fešák! DS5
Simona Krainová je stále v pohybu, pořád na cestách. Ať už jako modelka, manažerka, tak i jako maminka dvou kluků. A ty musí nějak převézt, podobně jako nákup, či drobnosti z bytu na chalupu a podobně. Takže modelka je dost často k vidění za volantem svého bouráku. Máme se snad my ostatní bát, když se silnicemi řítí modelka?

I když se to nezdá, je Krainová v autě velmi zdrženlivá, snaží se dodržovat předpisy a je opatrná. Hlavně, když někoho veze. Především své děti!

„Jsem zodpovědná a vím, že je důležitá ohleduplnost. Když mám v autě děti, je to prvořadé. Dostat se na místo včas, ale v pořádku,“ říká Simona, jenž občas taky nechápe na silnicích šílence, kteří ohrožují všechny kolem sebe.

Její tmavý “fešák“, a mluvíme stále o autě, má vše, co modelka potřebuje. Je pohodlný, bezpečný a hlavně – spolehlivý. „Pro mě je důležité, aby to auto mělo vše, co má mít a věděla jsem, že se mohu absolutně spolehnout. A mohu říct, že to tedy rozhodně můžu,“ svěřila se Krainová, které mimo chodem tenhle tmavý naleštěný fešák velice sluší. Zkrátka, Krainová si umí vybrat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod