Co se to děje? Vondráčková pozdravila "prázdné" divadlo a přivítala diváky na vánočním tour!

 Celebrity 
09. září 2016 12:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková hledí do údajně prázdného divadla, kde prý nikdo není! P. Mráček
Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková zešílela? Dnes večer druhým pražským koncertem v Hybernii zakončí své akustické Kousek štěstí Tour. Ve čtvrtek večer ale pronesla věci, nad kterými by normálně zůstal rozum stát.

Přivítala diváky v "prázdném" divadle, byť bylo natřískáno až po strop, a také je uvítala na svém "vánočním tour"! Samozřejmě vše v nadsázce. Zpěvačka a maminka dvou dětí si udělala legraci s antikampaně, kterou zřejmě na něčí popud... vedla některá média krátce před zahájením tour. "Když jsem sem z Kanady letěla, tak jsem si přečetla, že budou prázdné amfiteátry, prázdná divadla. Že tu nikdo nebude. Hm, tak tady nikdo není a zdravím to prázdné divadlo," řekla vtipně směrem do publika Vondráčková, která to rozjela se skupinou VoKoBere, v níž hraje i její otec Jiří Vondráček.

Pak si "rýpla" i do faktu, že čas letí a blíží se Vánoce, a že mnohde už mají i vánoční zboží. "Takže vás vítám na svém vánočním tour...," usmívala se zpěvačka a všechny rozesmála.

Dnes končí její tour, které jela po českých a moravských městech. Sama byla nadšená reakcemi diváků, plnými divadly či amfiteátry a atmosférou. Zatímco některé média uváděla, že se lístky neprodávají a o mladou Vondráčkovou není zájem, výsledek byl jiný.Na mnoho lidí se dokonce ani nedostalo. Bylo všude zcela vyprodáno!

V neděli odpoledne Lucka zakončí pomyslně tour v pražském Grévinu velkou autogramiádou. V příštím týdnu se pak se svými dvěma syny vydá zpět do Kanady, kde už pár let žije se svým manželem, hokejistou NHL Tomášem Plekancem.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008