Gott odhalil veliké tajemství!

 Celebrity 
02. září 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott při poskytování rozhovoru v Berlíně, na odhalení nové škodovky! Live Stream Auto Škoda
Zpěvák Karel Gott poprvé po léčbě rakoviny mízních uzlin navštívil své milované Německo, kde je neméně populární, jako u nás. Nejel tam ale zpívat, jak bývalo jeho zvykem, ale odhalit veliké tajemství. Jako čestný host a kmotr jel ukázat světu nové auto. Právě ve čtvrtek večer se zde slavnostně odhalovala nová škodovka, a to si Mistr nemohl nechat ujít.

Jako čestný host a největší celebrita odletěl soukromým letadlem se svou mluvčí Anetou Stolczovou do Berlína, kde za účasti stovek významných hostí odhalil novou Škodu Kodiaq, chloubu Česko-Německé automobilky.

"Návštěva pana Gotta na slavnostním uvedení nového modelu je pro automobilku Škoda Auto velmi zásadní a prestižní záležitostí," uvedl mluvčí automobilky.

Sám Gott si pozvání považoval, především proto, že Německo má rád a má zde opravdu silnou fanouškovskou základnu. Je zde velmi populární. A i pro něj je potěšením, že právě zde se koná taková akce spojená s původně výhradně českým autem, které patří do konsorcia Volkswagen.

"Gott byl milý, vstřícný, usměvavý, uvolněný a srší z něj energie. Vypadá skvěle a říkal, že by si klidně Kodiaqa koupil. Nevím, zda žertoval, nebo to myslel vážně," prozradil VIPstory.cz návštěvník slavnostního ceremoniálu.

Gott se v Berlíně zdrží ještě dnes a pak se vrátí zpět do Prahy. Chce zajet také do severočeské Doubice, kde vyrůstá jeho poloroubenka, jenž by za pár týdnů měla být dokončena. Tady chce pak zpěvák hlavně odpočívat a nabírat další síly!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008