Česko Slovenskou zpěvačku urazil Trump. Tak mu to prostě vrátila!

 Celebrity 
01. září 2016 03:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Celeste Buckingham prostě vrátila Trumpovi peníze, protože jí údajně urazil!  archiv
Celeste Buckingham pochopila, že brát peníze od politiků se nemusí vyplatit. Nejprve ji současný kandidát na prezidenta USA podpořil, teď ji prý urazil a peníze, které do ní investoval, mu vrátila. Zřejmě si slovenská kráska s iránsko-americkými kořeny myslela, že bude hodně rychle slavná, a že pomůže ten, co rozhazuje miliony vidlemi.

Proto vrátila 25 000 dolarů Trupovi. Celeste Buckingham také vadilo, že Trump kritizoval i Írán, tedy zemi, odkud pochází část zpěvaččiny rodiny. Označil ji za „největšího sponzora terorismu“. Celeste Buckingham vrátila Donaldu Trumpovi 25 000 dolarů, tedy asi 600 tisíc korun poté, co zjistila, jaké má názory a urazil ji!

„Když jsem zjistila, jaké má Trump názory a jaká je to osobnost, tak jsem mu všechno vrátila. Řekla jsem, ne, děkuji,“ uvedla zpěvačka. A tak peníze, které jí Trump daroval, mu hezky zpět vrátila na účet. Nechce mít nic s americkým excentrickým cholerikem nic společného.

Celeste přiznává, že peníze jí v rozběhu její kariéry před třemi lety velmi pomohly. Miliardář a dnes kandidát na prezidenta USA jí odevzdal peníze určené na rozběh její mezinárodní kariéry a na svém webu vyzval přátele, aby tak učinili rovněž. Tehdy její písně hrály americké rozhlasové stanice, získala cenu MTV určenou pro nejlepšího slovenského a českého interpreta. Buckingham bodovala v americké hitparádě. Dnes už klidně mohla peníze do USA vrátit. Za jediný koncert si vydělá zhruba 80 tisíc korun, takže peníze od sponzorů, kteří urážejí kořeny či důstojnost člověka, už vážně nepotřebuje!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47