Ellie Goulding: Zpěvačka totálně bez makeupu! Takhle vypadá po ránu s kávou v ruce...

 Celebrity 
20. září 2016 02:05 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ellie Goulding Instagram
Zpěvačka, která se proslavila hitem k filmu 50 odstínů šedi, se na sociální síti pochlubila fotografií, na níž je po ránu s kelímkem kávy v ruce. Ellie Goulding se poté, co vystřelila na pěvecký Olymp hitem Love me like you do, na chvíli stáhla.
Teď ale vydává nový singl a opět je to k filmu. Pokračování úspěšné komedie o Bridget Jones totiž přijde do kin už o pár týdnů a právě pilotní singl k očekávanému filmu nazpívala právě sympatická zpěvačka. Tá se rozhodně může bez nánosu makeupu objevovat na veřejnosti bez nejmenších problémů. Fotka s kelímkem její oblíbené kávy Costa Coffee, totiž vyvolala vlnu nadšení. Ellie Goullding tak dokázala, že trend celebrit není cizí ani její.

V roce 2010 vydala své debutové album Lights, který se umístil na 1. místě v žebříčku UK Albums Chart a ve Spojeném království se ho prodalo více než 850 000 kopií. Stejnojmenná skladba z alba, "Lights", byla vydána v USA v březnu 2011, přičemž dosáhla 1. místo v žebříčku Billboard Pop Songs a 2. místo v žebříčku Billboard Hot 100. Singl, který se v žebříčku Billboard Hot 100 udržel déle než rok byl certifikován třínásobní platinovou deskou asociací Recording Industry Association of America (RIAA).

Druhý album s názvem Halcyon byl vydán v říjnu 2012 a získal pozitivní hodnocení od hudebních kritiků. Vydání alba předcházel singl "Anything Could Happen", který se dostal do první pětky v UK Singles Chart. Album Halcyon debutovalo na 2. místě v žebříčku UK Albums Chart. 23. dubna 2013 v rámci své Halcyon Days Tour vystoupila na koncertě v Bratislavě, který se konal v NTC Areně.

V roce 2014 (20.10.2014) Ellie vydala ve spolupráci s Calvinem harissa další píseň s názvem "Outside". Za první měsíc se prodalo přes 100 tisíc kopií.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47