Gott dávno tušil, že je vážně nemocný. Ale bál se pravdy!

 Celebrity 
30. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott před rokem, a letos! Zásadní rozdíl! Tehdy tušil, že s ním něco není v pořádku, nyní ví, že vyhrál! archiv K. Gotta
Když vloni přineslo VIPstory.cz jako první zprávu o tom, že s Karlem Gottem není něco v pořádku a může u něj jít o vážné onemocnění, někteří se čertili, že přinášíme poplašné zprávy a Slavík je na tom dobře jako nikdy. Jenže ouha, už byl nemocný. I on to tušil, ale bál se pravdy!

Mistr na sobě cítil, že mu není dobře. Měl zažívací potíže, ale přikládal to stravě. Podle dostupných informací prý byl na raw stravě, tedy vše téměř syrové. A myslel si, že je to právě tím. Ovšem úbytek na váze, nevolnosti a zlé tušení.

I přátelé na Sardinii mu pode Blesku radili, aby se nechal důkladně vyšetřit, ale on se bál. Hlavně pravdy. „To víte, člověk nechtěl slyšet žádné špatné zprávy, to je přirozené, Zažívací potíže, které jsem měl, jsem přisuzoval stravování, ničemu jinému,“ řekl zpěvák, který na dovolené hodoval. „Posílám pozdrav od bohatého stolu z pravé sardské hostiny,“ umístil tehdy fotku na Facebook.

Po návratu mu ale bylo čím dál hůř, až u něj nastala vážná břišní příhoda. Byl ihned operován a už na sále lékaři viděli, že je to velmi špatné. Ortel zněl jasně - rakovina mízních uzlin v pokročilém stádiu. Proto musel Gott okamžitě nastoupit na tvrdou onkologickou i radiologickou léčbu. Pokud by to odkládal, dnes by už nebyl mezi živými.

Nejen léčba, speciální léky, ale hlavně pozitivní myšlení, podpora rodiny a přátel dokázala, že se Karel Gott uzdravil. Dnes začíná pracovat, na Děčínsku si staví chalupu a v říjnu se chystá před publikum. Do té doby bude mít nejméně dva nové hity

Je to zkrátka už zase ten starý, dobrý Karel Gott, prostě Bůh!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve