Šokující: Vizážista Gotta, Pilarové či Bartošové spáchal sebevraždu!

 Celebrity 
25. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivoš Špes odešel dobrovolně! Býval věčně usměvavý a dobře naladěný! Profimedia
Český šoubyznys přišel o jednu ze stěžejních osobností. Známý stylista a vizážista, věčný pohodář Ivo Špes spáchal sebevraždu. Důvody jsou zatím obestřeny tajemstvím.

Ivo Špes, který si vzal život mimo domov a svůj salón, líčil často třeba Ivetu Bartošovou, Vendulu Pizingerovou, Karla Gotta, Ivu Kubelkovou, Evu Pilarovou či Helenu Vondráčkovou nebo účastníky StarDance.

První zmínka o jeho skonu se objevila v noci z úterý na středu. Jiří K. napsal status: Ivo Špes R.I.P. Okamžitě se strhla vlna dotazů, co se stalo. Jiří na každý dotaz odpověděl: Včera spáchal sebevraždu a vyšla. Je už v nebi, on to chtěl. Je z něj už ANDĚL.

Případ nyní vyšetřuje policie. Zprávu zatím nepotvrdila. Nejsou jasné ani důvody.

„Nechápu to, jsem v šoku! On, takové sluníčko, věčně dobře naladěný, rozesmátý, vtipkující, charismatický člověk. Strašné,“ řekl Bleskove.cz režisér Zdeněk Troška, který se Špesem spolupracoval třeba na Babovřeskách.

„Jsem v šoku! Ivoš byl úžasný člověk a velký profesionál. Velmi jsem si ho vážil! Navíc já jsem po něm nastupoval k Diorovi, což byla pro mě výzva a čest. Byl to velký profesionál a moc hodnej člověk. Je mi líto, že odešel,“ řekl VIPstory.cz známý stylista a vizážista Kája Pavlíček.

Ivo Špes byl také zakladatelem travestie skupiny a řadu let vystupoval pod alteregem Ivana Trumpová!

„To není možný! Ivošek byl zlatíčko, sluníčko. Hodný a laskavý člověk a byla s ním ohromná legrace,“ dodala jedna z jeho kamarádek.

Mezi umělci i gayi se spekuluje o vážné nemoci, o níž se dozvěděl a situaci neunesl. Přesné příčiny musí sdělit policie.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod