Návrhářka Zagorové Matragi prý nectí zákony a chová se arogantně!

 Celebrity 
22. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Blanka Matragi se rozčiluje nad postupem úředníků Prahy 6. Oni zase nad jejím chováním! Profimedia
Návrhářka Blanka Matragi , která se proslavila hlavně díky Haně Zagorové a některým celebritám, má velký problém. I přes nesouhlas památkářů a radnice nechala zbourat prvorepublikovou vilu v Praze 6 a chce si postavit svou, moderní!

Podle úředníků i některých sousedů se návrhářka, která se proslavila i v arabském světě, chová arogantně a rozhodla se jít si tvrdě za svým.

„Paní Matragi nectí zákony, dělá si co chce a ještě se cítí uražená. Tohle vážně nechápeme,“ říkají někteří úředníci z Prahy 6, kde vila, kterou nechala zbourat, stála před třemi lety.

Obyvatelé Ořechovky jsou situací velice znepokojení. Matragi tvrdí, že vše zdržuje městská část. Ta má zase problém s plány návrhářky na nový dům, který má být jiný, než jaký sem zapadá.

„Postupujeme v souladu s platnou legislativou. Nejde o žádnou šikanu ze strany našeho úřadu,“ řekl mluvčí Praha 6.

Jenže Matragi se rozhodla bránit se, proto podala na úředníky stížnost na podjatost. Přitom od začátku je to právě Blanka Matragi, která odmítá ctít předpisy a dělá si vše podle svého.

Památkářům se nový styl budovy nelíbil. Vila má sloužit především jako galerie a zároveň v ní chtějí manželé bydlet při návštěvách České republiky. Se stavbou chce Matragi začít ještě letos. Zda se jí to podaří, nebo se opět stavba přesune do příštího roku, je otázkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47