Takhle sexy jste Brožovou ještě nikdy neviděli!

 Celebrity 
18. srpna 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kateřina Brožobá je velmi sexy! A jak je vidět, ráda rybaří! Facebook
Kateřina Brožová vážně nestárne! Ba naopak. Je snad velkým omylem, že by jí za rok a půl mělo být padesát. Tahle herečka, zpěvačka a taky moderátorka má postavu jako dvacetiletá dívka, která právě vyšla střední školu a míří na přehlídková mola. Snad se jen zbývá zeptat – Kateřino, jak to děláš?

Jenže Brožová, která je velmi vytížená a k tomu funguje i jako maminka a partnerka, sama neví. „Mám k tomu asi genetické dispozice, a pak se snažím starat se o sebe, jíst zdravě a zbytečně se nestresovat,“ přiznává blonďatá kráska, která na TV Barrandov uvádí pořad Exkluziv, a teď na obrazovky vstupuje i s novým seriálem Doktorka Kellerová.

Léto si užívá plnými doušky. Nejprve byla se svým partnerem, mediálním magnátem Jaromírem Soukupem ve Španělsku u moře. Nyní zvolili typicky českou dovolenou. „Na rybách na Orlíku, který je mou srdcovou záležitostí,“ prozradila Kateřina, která vystavila na sociální síť fotku, nad kterou i mnohé o dvacet let mladší ženy zbledly závistí.

Naprosto dokonalá postava, klidná tvář, pohoda, klid a romantika u vody. A herečka držící v ruce rybu, kterou ulovila. Skvělý relax. Takže teď už víme, že Brožová je kromě jiného i zdatná rybářka, která zkrátka ví, jak si užívat život. A přitom k tomu stačí tak málo. Voda, příroda, klid.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008