Tenhle slavný herec je vážně velký magor! Uřízl si nejen ostudu, ale i kousek prstu!

 Celebrity 
18. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Johny Depp vypadá dnes takto! Kde je ten sexy a charismatický herec? archiv
Co se to s ním děje? Byl mladý, sexy, úspěšný. Ženy a údajně i muži mu padali k nohám. Najednou přišel zvrat o 360 stupňů a stal se z něj doslova magor, který nadává, vyhrožuje, bije a dokonce si v alkoholovovém či jiném rauši uřízl kus prstu. Johny Depp pak vlastní krví napsal vzkaz manželce Amber!

Před soud se nyní dokonce dostaly záběry jako z hororu. Depp si podle výpovědi Amber udělal pero z vlastního prstu, když si po jedné jejich hádce v dalším ze svých alkoholových a drogových opojení uřízl o rozbité sklo špičku prostředníčku na pravé ruce a krví jí ‚věnoval‘ vzkaz na zrcadle v koupelně.

Manželku v něm osočil z nevěry s Billym Bobem Thorntonem. Incident se stal loni v březnu, kdy Amber v Austrálii natáčela Dánskou dívku. Když si spolu volali po telefonu, začali se hádat. Depp mrštil telefonem do skleněného stolu a uřízl si kůži na prstu. Zraněný prst pak namočil do modré barvy a oběma smíšenými tekutinami napsal na zrcadlo: 'Starring Billy Bob Easy Amber'. Depp totiž žil v domnění, že jeho žena měla románek s 61letým bývalým manželem Angeliny Jolie a Amber s ním také před osmi lety hrála ve filmu Informátoři.

Johnyho Deppa po pár dnech viděli v Brisbane na letišti, kdy jej doprovázela s Amber a měl ovázanou ruku. Kousek prstu, tedy spíš kůže mu na něm dodnes chybí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47