Černá ovce prominentní herecké rodinky se vrací z vězení! Co na to jeho slavný otec?

 Celebrity 
17. srpna 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michael Fouglas se svým nezdárným synem Cameronem Facebook
Michael Douglas si toho za poslední roky prožil více než dost. Bojoval se zákeřnou rakovinou a jeho manželství s krásnou Catherine Zeta-Jones procházelo krizí.

A ještě jeden problém slavného herce trápil. Douglasův nejstarší syn Cameron (37) měl totiž problémy s užíváním a prodejem drog, a tak putoval na dlouhých sedm let za mříže. Dnes je opět svobodný a všechen čas chce trávit se svým otcem.

Cameron, jehož má legendární herec s bývalou partnerkou Diandrou Luker, je opravdu pořádné kvítko. Těžká závislost na omamných látkách ho totiž stála svobodu a na dlouhých sedm let se jeho domovem stala basa. A přestože po pěti letech ho z ní téměř propustili, touha po drogách byla silnější a Douglas mladší si svůj trest prodloužil o dva roky.

Po návratu z vězení ovšem Cameron tvrdí, že se polepšil a dokonce připravuje knihu o životě za mřížemi a o drogách, které ho připravily téměř o všechno. Jeho otec Michael ho ve vězení navzdory zákeřné rakovině pravidelně navštěvoval. Nyní se nemůže dočkat, až svého syna uvidí.

Herec momentálně tráví dovolenou ve Francii s manželkou Catherine Zeta-Jones, ale po návratu z Evropy povede jeho cesta rovnou za synem, který se zapřísahal, že bude sekat dobrotu. Ale jak dlouho?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve