Sex Petry Janů: Jak to s ním má doopravdy?

 Celebrity 
31. července 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jak to má Petra Janů s muži a sexem doopravdy?  Profimedia
Že by Petra Janů téměř v 64 letech nutně potřebovala sex? Tomu se nám ani nechce věřit. Zatímco se objevují informace, že "si to řeší", když stálého partnera nemá, pravda je trochu jiná. Jen by si ale zpěvačka s úžasným hlasem měla dávat pozor na to, jak se stylizuje. Lidem už to totiž začíná vadit.

Zpěvačka, která je už pět let po smrti manžela Michala Zelenky sama, je v poslední době v médiích zobrazována jako "mladice", které jde jen o vzhled, neustále řeší to, jak vypadá a podobně, jako Hana Gregorová, měla mít vedle sebe mladého zajíčka.

"Petra má bohužel pocit, že jí asi něco uteklo, tak se snaží to dohnat. Snaží se, a nevím, kdo jí to radí, stylizovat se do mladice. Jí to obrovsky sluší, ale ty řeči, které se vedou, a ona je nepopře, mnohdy spíš naopak, jí škodí. A teď zprávy o tom, jak si jezdí pomalu k moři za sexem, to už je trochu moc," myslí si jedna z jejich uměleckých kolegyň s tím, že Petra Janů určitě nikam "řádit" nevyráží.

"Myslím si, že buď je to hodně špatné promo jejího nového managementu, nebo je to něčí výmysl, který ona jen sama prostě nepopře. A dělá chybu. To už je asi lepší stokrát jinak vystavování se na pláži a předvádění silikonového poprsí, než tohle," míní kolegyně z branže Petry Janů.

Zpěvačka, která si užívala dovolenou u moře, teď pendluje mezi Prahou a jihočeskou chalupou, nemá na chlapy ani pomyšlení. "Když už, tak bych si dokázala představit nějaký ambulantní vztah. Ale chlapa domu už rozhodně nechci. A pak, kdo na to má čas. Jsem kolikrát ráda, že jsem ráda, když mám i dvě tři vystoupení za den," svěřila se před časem trojnásobná Zlatá slavice, která za rok oslaví půlkulatiny!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod