Proboha, co se to herečce Meg Rayen stalo? Vypadá, jak když jí opíchal roj včel!

 Celebrity 
29. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle, že je ta křehká kráska? Proboha, co se jí stalo? archiv
Tak to dopadá, když někdo neví, kdy má dost. Drobná blondýnka s něžným výrazem Meg Ryan, do které se ve filmu Samotář v Seattlu zamiloval Tom Hanks už je dávno minulostí. Hollywoodská herečka se před pár dny objevila na červeném koberci při předávání hudebních cen Tony Awards v New Yorku a její vzhled přítomné doslova šokoval. Herečka totiž vypadá, jako kdyby měla hlavu ve včelím úlu!

Meg Rayen se bohužel snažila zastavit stárnutí tak, jako mnoho hollywoodských hvězd. Kvůli faceliftingu a nespočet injekcím botoxu teď vypadá jako vosková figurína. A to ještě dost nepovedená. Za nepřirozeně tvarovanými rty může být prý alergická reakce na kolagenové implantáty.

Již v minulosti se spekulovalo o tom, že dříve oblíbená herečka je závislá na plastických operací. Kvůli nim údajně přišla o nabídky na role, jelikož její botulotoxinem paralyzovaný obličej postrádal mimiku.

Když se před dvěma dny herečka prošla po červeném koberci v New Yorku, jen málokdo by za jejími odulým vzhledem hledal miláčka Hollywoodu 90. let.

V osobním životě nemá Meg zrovna štěstí. A možná právě neštěstí v lásce jí svedlo na špatnou cestu. Svou životní lásku, Dennise Quaida, potkala během natáčení. Zahráli si společně ve filmu Vnitřní vesmír a o čtyři roky později se z nich stali manželé. Jejich vztah ovšem nevydržel. Ztroskotal když se Meg zamilovala do svého hereckého partnera Russella Crowea. Meg pro něj ztratila hlavu a s Dennisem se rozvedla. Russell se ale ženit nechtěl a dal Meg kopačky.

A zatímco oba její muži mají nová a spokojená manželství, Meg je sama. Navíc kvůli svému nepřirozenému vzhledu přestala dostávat role a rozhodla se to řešit po svém.

Meg se vydala na cestu drastických diet a plastických operací, což se neukázalo jako ta nejlepší cesta. Z těch příliš nafouknutých kačeřích rtů si dělá srandu celý svět a Meg se točí v kruhu. Čím víc chodí na botox a vypadá divněji, tím méně má rolí a je o ní menší zájem i jako o ženu. Kdysi půvabná Meg Rayen je smutným příkladem toho, jak to dopadne, když se žena neumí srovnat se svým stárnutím...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod