Bude ještě někdy Poledňáková točit? Tady jí našli po mrtvici!

 Celebrity 
19. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Stav Marie Poledňákové je velmi vážný! Profimedia
Režisérka řady filmů s Tomášem Holým, komedií Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel Marie Poledňáková skončila ve vážném stavu v pražské Ústřední vojenské nemocnici na ARO. Prodělala nejprve infarkt, následně silnou mozkovou příhodu. Její kamarádka jí našla na chalupě na Vysočině. Probudí se ještě někdy slavná filmařka?

Stav Poledňákové je velmi vážný. I když byla z ARO přeložena na JIP a nějakým způsobem komunikuje, mrtvice byla prý silná a nikdo neví, jak dlouho ve své "stodole", jak chalupu v Martinicích u Onšova na Vysočině nazývá, ležela. A zda budou případné následky rozsáhlé nebo minimální.

"Měly jít s kamarádkou, která se jí stará o zahradu, na houby. Když paní Poledňáková nešla, ona šla za ní a našla jí tam bezvládně ležet. Když jí odvážela záchranka, nemluvila a snad nebyla ani pořádně při vědomí. Je to hrozné," prozradila sousedka Poledňákové.

Hřiště, kde přistál už podruhé vrtulník letecké záchranné služby, je kousíček od režisérčiny chalupy. Zatímco poprvé ji transportoval do Jihlavy po srdečním kolapsu, kdy musela být resuscitována, tentokrát ji přepravil do Prahy.

"Cítila se už dobře. Byla unavená, nešla Vlastíkovi Harapesovi proto na narozeniny, ale jinak se cítila dobře," prozradila její kamarádka, herečka Zora Ulla Kesler, maminka zpěvačky Petry Hapkové.

Jenže dobře se asi moc necítila. Příznaky musela mít delší dobu. Mozková mrtvice, která ji stihla, byla silná. "Snad se probudí, snad bude v pořádku, snad bude mluvit," doufali sousedé z Martinic. Zpráva, že je při vědomí a částečně komunikuje, je potěšila.

Stav čřtyřiasedmdesátileté Poledňákové je ale prý velmi vážný. Navštěvuje jí její syn Petr, který je událostí s maminkou zdrcen!

"U takových případů se vždy musí důkladně vyšetřit mozek, aby se zjistilo, zda a případně jak moc je poškozen. Její cévní příhoda byla z těch horších..." uvedl pro VIPstory.cz jeden z lékařů, který se o Poledňákovou stará. Nyní proto nezbývá, než čekat a doufat...!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008